De kracht van
samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Wij werken dan ook graag samen met eenieder die zich ook wil inzetten voor korte ketens met lokale helden en transparante producten.

Onze fans steunen ons in onze missie naar korte transparante ketens, vanuit de streek, vanuit het seizoen. Onze samenwerkingspartners vertegenwoordigen organisaties met wie we samen onze missie kunnen bereiken. Onze kweekvijver bestaat uit fans die de handen uit de mouwen steken en hun talenten voor ons inzetten.

Partners die het mede-
mogelijk maken

Streekproductenplein verbindt verschillende partijen die allemaal op eigen kracht actief zijn voor dezelfde doel.
Samen met onze samenwerkingspartners zijn we in staat te versnellen.

Wil je meer weten, neem dan contact met ons op.

Slotmanifest LOF 23 juni 2021 met v.l.n.r. Jan-Paul Rutten, Thijs Rompelberg, Ron van Lier, Ellen Mertz, Gaston Curfs, Jordie Van Berkel & Bert Vliex

Samenwerkingspartners

Wil je ook bijdragen?

Onze kweekvijver bestaat uit fans die een stapje verder gaan.
Fans die zich met woord en daad verbinden aan de ontwikkeling van het Streekproductenplein. Onze pioniers van het eerste uur. We kunnen heel goed mensen gebruiken met allerlei achtergronden. Zo zijn we op zoek naar tekstschrijvers, SEO-optimalisatie, vrijwilligers voor deelname aan events
en nog veel meer. Heb je belangstelling, meld je aan.

Fan worden

Vragen aan
onze community?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Vitam

  Samen met Vitam richten wij onze eerste B2B keten in, voor niemand minder dan de Provincie Limburg zelf. Hierbij zijn 18 producenten aangesloten die in totaal meer dan 700 producten leveren. Dit levert een percentage op van 75% producten uit de streek en uit het seizoen. Schitterend voorbeeldgedrag van de provincie!

  Sluiten
  Powered by
  Dutch Cuisine

  We werken samen met Dutch Cuisine, die staat voor de nieuwe manier van koken en eten in Nederland: lekker, gezond en verantwoord op basis van de vijf principes van SVH Meesterkok Albert Kooy, mede-initiatiefnemer van Dutch Cuisine. Meer informatie: www.dutch-cuisine.nl.

  Sluiten
  Powered by
  Inno-Fruit

  Innofruit in samenwerking met Mertz Kleinfruit is onze logistieke hub en transporteur van de ‘last mile’ voor de ingerichte B2B keten van 18 producenten naar Provincie Limburg, met Vitam als cateraar.

  Sluiten
  Powered by
  Met Fruit Erop Uit

  Met Fruit Erop Uit vertegenwoordigt meer dan 50 Limburgse fruit- en groentetelers en steunen de missie van Streekproductenplein in woord en daad. Zij zijn de belangrijkste samenwerkingspartner in de verdere uitrol van LOF, zowel als kennis, als als netwerkpartner.

  Sluiten
  Powered by
  Boerenhart
  Wat zich bewezen heeft elders in het land, hoeven we in Limburg niet opnieuw uit te vinden. Boerenhart staat in de startblokken om de logistiek voor zijn rekening te nemen, als er sprake is van grootschalige opschaling.
  Sluiten
  Powered by
  Mertz
  Innofruit in samenwerking met Mertz Kleinfruit is onze logistieke hub en transporteur van de ‘last mile’ voor de ingerichte B2B keten van 18 producenten naar Provincie Limburg, met Vitam als cateraar.
  Sluiten
  Powered by
  Dutch Barista
  Dutch Barista is onze foodhub voor Magisch Maastricht Vrijthof en een fantastische locatie in Maastricht om te ontmoeten, verbinden en elkaar te inspireren.
  Sluiten
  Powered by
  Trichter B.V.
  De concessie voor Magisch Maastricht Vrijthof 2022-2026/2027 is gewonnen door Trichter b.v. in nauwe samenwerking met Streekproductenplein. Het Vrijthof wordt de hele decembermaand omgetoverd tot een etalage van Limburg met meer dan 500 streekproducten aangevuld met productdemonstraties en workshops. Ook kerstpakketten kunnen hier bij elkaar geshopt worden met unieke vouchers.
  Sluiten
  Powered by
  Local 2 Local
  Local2Local heeft zich bewezen in andere regio’s en werkt al met meer dan 400 boeren samen in korte ketens. We werken samen met Local2Local om snel te kunnen schalen als de vraag daar naar is en ook in Limburg uit te rollen.
  Sluiten
  Powered by
  Local 2 Local
  Business Link Builders, gevestigd in hartje Maastricht, is de verbinder en netwerkpartner bij uitstek in de agrofoodsector. We werken met ze samen op gebied van marketing, communicatie en het verspreiden, ontwikkelen en delen van kennis.
  Sluiten
  Powered by
  Plateau Hub

  Sluiten
  Powered by
  Foodstep

  Als we het over disruptieve innovatie hebben, dan spreken we over voedselbossen. Voedselbossen bieden een wezenlijk anders én beter antwoord op nagenoeg alle duurzaamheidsproblematieken zoals stikstof en bodemverbetering. Gespecialiseerd zowel in aanleg als in de business case.

  Sluiten
  Powered by
  F-Fort

  F-Fort is onze samenwerkingspartner als changemaker. Zij zijn als geen ander in staat de ketentransformatie daadwerkelijk in beweging te krijgen. Daarnaast zijn zij kennispartner op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Inkopen en Korte ketens en initatiefnemer van het LOF programma. 

  Sluiten
  Powered by
  Yuverta

  Sluiten
  Powered by
  LLTB

  Sluiten
  Powered by
  Platform Agrotoerisme

  Sluiten
  Powered by