Word Fan!

Steun je onze missie? Word dan ook fan van Streekproductenplein.
Je verplicht je tot niets.
Je geeft daarmee aan dat je onze missie ondersteunt.

 

Wil je op de hoogte blijven?

Volg onze Social Media kanalen of
meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Of wil je meehelpen
aan onze missie?

Onze fans steunen ons in onze missie naar korte transparante ketens, vanuit de streek, vanuit het seizoen. Onze samenwerkingspartners vertegenwoordigen organisaties met wie we samen onze missie kunnen versnellen. Onze kweekvijver bestaat ook uit fans, maar fans die een stapje verder gaan. Fans die zich met woord en daad verbinden aan de ontwikkeling van het Streekproductenplein. Onze pioniers van het eerste uur. We kunnen heel goed mensen gebruiken met allerlei achtergronden. Zo zijn we op zoek naar tekstschrijvers, SEO-optimalisatie, vrijwilligers voor deelname aan events en nog veel meer. Heb je belangstelling, meld je aan!

Altijd op de hoogte
van 't laatste nieuws

Streekproductenplein houdt haar producenten, fans, partners en sponsoren op de hoogte van nieuws, ontwikkelingen, plannen en events. Wil je de maandelijkse nieuwsbrief ook ontvangen? Meld je dan aan via onderstaande knop.

| SOCIALS

Volg ons op social media voor

de lekkerste recepten,

mooiste verhalen &

laatste updates

| RECEPTEN

Zelf gerechten maken

met deze unieke

producten?

Vragen aan
onze community?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Streekproductenplein

    Streekproductenplein is een hechte community gericht op bewuster consumeren en produceren. Streekproductenplein is gepositioneerd als label onder Beter Bij Ons wat de achterliggende juridische entiteit is. Beter Bij Ons is technisch eigenaar van het platform dat Streekproductenplein mogelijk maakt.

    Streekproductenplein is een registrated trademark.