Kerstpakketten
Streekproductenplein

Ben jeĀ  op zoek naar een bijzonder kerstpakket voor alle medewerkers?

Wij hebben een interessant assortiment aan streekproducten, die we in grote aantallen kunnen leveren. Er zijn meerdere opties mogelijk. De medewerkers kunnen zelf hun pakket online samenstellen, met een voucher die ze van de organisatie krijgen. Zo kiezen ze voor producten die ze zelf graag willen. Ook dat is duurzaam: er zitten geen producten in het kerstpakket die niet in de smaak vallen.

De voucher kan ook besteed worden bij onze stands op het Vrijhof tijdens Magisch Maastricht. Dat kan gedurende de hele decembermaand. Als organisatie geef je daarmee ook een uitje aan de medewerkers cadeau.

Bezorgen kan ook, net als personificatie van de kerstpakketten. Meer weten? Neem contact met ons op of download onze brochure.

Vragen aan
onze community?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Streekproductenplein

    Streekproductenplein is een hechte community gericht op bewuster consumeren en produceren. Streekproductenplein is gepositioneerd als label onder Beter Bij Ons wat de achterliggende juridische entiteit is. Beter Bij Ons is technisch eigenaar van het platform dat Streekproductenplein mogelijk maakt.

    Streekproductenplein is een registrated trademark.

    Socials